V-Rock håber på rekord

Foreløbig er der solgt knap 3000 billetter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dyrskuepladsen i Fjerritslev får ny layout til dette års VesterhavsRock: Flere temabarer og en lille scene til lokale bands.

FJERRITSLEV:Foreløbig er der solgt omkring 2900 billetter til lørdagens VesterhavsRock på dyrskuepladsen i Fjerritslev. Fredag aften rocker hele byen, og arrangørerne af en dags festivalen håber på et rigtigt godt salg fredag aften i Tværgade og igen ved indgangen til festpladsen lørdag. Målet er over 4000 betalende på pladsen.

Det er mange i forhold til sidste år, hvor 2500 købte billet. Sidste år gav festivalen et samlet overskud på 350.000 kroner.
- Jeg tror, vi kommer meget tæt på målet, hvis vi ikke rammer over. Sidste år blev der solgt godt 1000 billetter ved indgangen, fortæller Mads Krogh Hansen fra VesterhavsRock
- Vi har lige solgt billetter til 14 nordmænd, der tager turen til Fjerritslev udelukkende for at høre Smokie, der er første band på scenen.
Det bliver Smokies eneste koncert i Nordjylland i denne omgang. Og netop dette band trækker mange til festivalen fra store dele af landet.

Ændret indgang

- Vi ved, der bliver pres på indgangen, når vi åbner for adgang kl. 13. Derfor har vi ændret på forholdene, så vi kan klare de mange mennesker, vi venter, vil være på plads, inden Smokie går på scenen kl. 14.

Festpladsen er ændret i forhold til tidligere år. Der er indrette flere tema-barer end sidste år.
- Vi får bl.a. en brandbil med servering, Rottehullet, Truckerbar og Tyrolerbar.
- Vi fastholder en legeplads til de yngste, ligesom vi kan klare fast føde til sultne festivaldeltagere, fortæller Mads Krogh-Hansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.