EMNER

V: Vi fik, hvad vi kom efter

Partiet gik efter en samlet pakke, og den blev opfyldt ifølge Tina French Nielsen

Tina French Nielsen, her sammen med partifællerne Mads Duedahl og Steen Royberg, siger om forliget, at besparelserne er håndteret så lempeligt, som det lader sig gøre.

Tina French Nielsen, her sammen med partifællerne Mads Duedahl og Steen Royberg, siger om forliget, at besparelserne er håndteret så lempeligt, som det lader sig gøre.

AALBORG:Venstres borgmesterkandidat Tina French Nielsen var godt tilfreds med den forligstekst, der i aftes blev præsenteret efter et dagslangt forhandlingsforløb.

- Vi har fået, det vi kom efter sagde hun med henvisning til den pakke partiet havde præsenteret inden forhandlingerne.
- Udover ekstra undervisningstimer til normalområdet, ønskede vi ny tilbygning til Vodskov-hallen, så den bliver et slags multihus, og at der afsættes penge til Skalborggaard-hallen, og så opnåede vi over 10 millioner kroner til renovering af Gug Skole, siger Tina French, der dog om budgettet siger, at der stadig er mange svære besparelser.
- Vi har fået en regning, vi skal have løftet, men vi er nødt til at sørge for, at der er penge i kommunekassen, og det synes vi, bliver håndteret så lempeligt, som det kan lade sig gøre, sagde hun med henvisning til den samlede besparelse på 128 millioner kroner i 2013.
Finansieringen af de mindskede besparelser er ifølge Tina French opnået ved initiativer, der blandt reducerer udgiften på sygedagpengeområdet og brugen af moderne teknologi, blandt andet i ældreplejen.
Spurgt om der ikke er risiko for, at der er tale om ”fugle på taget”, siger hun, at der er tale om konkrete tiltag og investeringer, som vil føre til billigere drift.
- Min påstand er, at vi får de ting igennem. Vi skal tænke meget på, hvordan vi bruger pengene mest fornuftigt, og det kræver, at vi bruger mere teknologi, eksempelvis loftlifte.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.