Våbenhvile mellem Dana Cup og klubber

Problemerne er stadig ikke ryddet af vejen, men både klubber og Dana Cup-bestyrelsen er blevet enige om, at man vil samarbejde

Charlotte B. Ottesen
Jeppe Andersen, formand for HI fodbold, deltog ligesom en række andre klubber også i torsdagens dialogmøde med Dana Cup.Arkivfoto: Bente Poder
Dana Cup 14. september 2012 10:33 - Opdateret 13. juni 2017 14:25
HJØRRING: Siden juli har der været et anspændt forhold mellem Dana Cup-bestyrelsen og de mange frivillige fra klubberne. Men på et møde mellem parterne i aftes blev man enige om, at man igen vil have et godt samarbejde.

- Nu er der slået en streg over historien og vi kigger fremad og prøver at få et væsentligt bedre samarbejde, fortæller Jeppe Andersen fra HI Fodbold, som er talsmand for en række af de nu tidligere utilfredse klubber.

Stadig knaster

På mødet fik man ikke ryddet uoverensstemmelserne om hvad klubberne må sælge på baneanlæggene under turneringen af vejen, men begge parter er nu indstillet på at finde en løsning, som alle kan leve med.

- Der er ikke lavet konkrete aftaler på nuværende tidspunkt, så hvad det i sidste ende ender ud med, er der ingen af os der ved. Men vi finder ud af det, for det har vi alle en interesse i, fastslår Jeppe Andersen.
Dermed er det stadig uvist om klubberne kan fortsætte med at køre med deres egne tøjsponsorer, mens Dana Cup har en anden.

Tema: Dana Cup

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...