Våd weekend i Brønderslev

Skyerne holdt tæt til parkløb, men parkfestival blev ikke skånet

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Møgvejr? Næh, vand er da herligt, syntes børnene, der fik sig en kanotur på søen i Rododendronparken. Foto: Bente Poder

BRØNDERSLEV:Solen kunne da godt have skinnet lidt mere i weekenden, når der nu var så mange gode ting i gang i Brønderslev.

Omvendt udeblev det skybrud, vejrudsigten truede med, så lørdag eftermiddag følte Brønderslev Løbeklub, næsten, at vejrguderne havde været med dem, da de for første gang afviklede løbet.
Løbet blev skudt i gang med et ordentligt brag fra skyerne, der hang tungt over byen, da de 258 løbere var ved at være klar til start.
Men den truende buldren var vist kun teatertorden, og skyerne var så venlige at holde nogenlunde tæt, indtil den sidste løber var i mål, og arrangørerne var ovenud tilfredse.
- Vi er simpelt hen så glade for at der er kommet så mange. Det er helt overvældende. Også opbakningen fra det lokale erhvervsliv med penge, sponsorgaver og ting vi får lov at låne, fortæller løbetræner Helle Smidt.
Hun var en af de syv fra trænerstaben, bestyrelsen og medlemsskaren, der havde meldt sig til at stå for parkløbet. 30 andre gav en hånd med som frivillige hjælpere ude på ruterne, hvor de bistod løberne med vejvisning og en tår vand undervejs.
Helle Smidt forventer, at parkløbet bliver en tilbagevendende begivenhed.
- Vi siger alle sammen, at næste år skal vi sådan og sådan, så jeg tror en ny tradition er født. Med den opbakning tør vi godt prøve igen, og vi vil prøve at lægge det dagen før parkfestivalen igen, siger Helle Smidt.
Parkfestivalen diskede op med et væld af aktiviteter og kulturelle indslag søndag mellem kl. 11 og 17.
Hvert eneste sted i parken, hvor der kunne spilles musik, blev der spillet: Schwåmpis Venner, Advokatens New Orleans Jazzband, gospel, bigband, korsang, PJ Genbrug, Tag-Trio-Jazz og flere andre gik på scenen.
Desuden var der gymnastikopvisninger, lystfiskeri, kanoture, hoppeborg og mange muligheder for at få noget at spise eller drikke, så der manglede egentlig ikke noget, udover tørvejr og endnu flere gæster.
- For to år siden var vejret godt, og her var sort af mennesker. Møgvejr!, sukkede en af de frivillige bag parkfestivalen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.