Vågnede op til rod og hovedpine

Tømmermændsramte festivaldeltagere startede lørdagen med oprydning og hyggelig stemning

Gæsterne begyndte lørdag stille og roligt, men efterhånden kom der gang i fadølsanlægget i takt med, at vejret blev varmere. Foto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Gæsterne begyndte lørdag stille og roligt, men efterhånden kom der gang i fadølsanlægget i takt med, at vejret blev varmere. Foto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Klokken 11 om formiddagen, lørdag, var der travlt på festivalpladsen ved Plantagehuset i Thisted. Mange frivillige var i gang med at rydde op efter nattens festligheder, hvor der både blev crowdsurfet, kastet hænder op og drukket fadøl i spandevis.

Alive Festival vågnede stille og roligt op, og tømmermændene blev bearbejdet med en ordentlig gang rengøring og oprydning.
Overalt flød plastickrus, cigaretskodder og vandflasker, som skulle samles sammen, og nye forsyninger til barerne blev fragtet ind på paller, så dagens gæster kunne få slukket tørsten.

Veloplagt åbning

Til middag åbnede pladsen officielt, men kun langsomt begyndte gæsterne at melde deres ankomst på pladsen. Mange var på vandvognen i de første timer, med solbriller og let ludende skuldre, men efterhånden som temperaturerne steg, steg også behovet for kolde fadøl. Lørdagen blev åbnet klokken 14 af de lokale drenge i Rosenkrantz & Gyldenstierne, og deres rockede folkmusik var en god start på dagen for de nyopvågnede gæster. Publikum sad rundt omkring og lyttede, afslappede og så småt klar på en ny dags oplevelser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.