Vækst- og udviklingspris til Mekoprint A/S

Uddelt på Rebild Erhvervsudviklingsråds årsmøde i Terndrup hos virksomheden Cykelgear A/S i overværelse af 126 mødedeltagere

Fra prisoverrækkelsen ses fra venstre erhvervs- og turistchef Jane Bejlegaard Lindberg, Anders Kold, barnebarnet Valdemar Kold og sønnen administrerende direktør hos Mekoprint A/S Esben Kold samt formand for Rebild  Erhvervsudviklingsråd Marianne Westergaard.

Fra prisoverrækkelsen ses fra venstre erhvervs- og turistchef Jane Bejlegaard Lindberg, Anders Kold, barnebarnet Valdemar Kold og sønnen administrerende direktør hos Mekoprint A/S Esben Kold samt formand for Rebild Erhvervsudviklingsråd Marianne Westergaard.

TERNDRUP:For fjerde gang har Rebild Erhvervsudviklingsråd uddelt deres Vækst- og Udviklingspris 201p.

Det skete i forbindelse med årsmødet onsdag eftermiddag og aften, der foregik hos virksomheden Cykelgear A/S på Industrivej i Terndrup.

Årets vinder blev den 65 år gamle virksomhed Mekoprint A/S, der har hovedsæde i Støvring og har Anders Kold, barnebarn af grundlægger, som administrerende direktør.

Prisen anerkender enkeltpersoner, virksomheder og organisationer, der har gjort en ekstraordinær indsats for erhvervsudviklingen i Rebild Kommune.

Et enigt prisudvalg står bag valget af årets vinder, og grundene til, at valget faldt på Mekoprint A/S er mange.

Det var blandt andet at virksomheden har fordoblet medarbejderstaben, så den i dag beskæftiger ca. 550 medarbejdere i Europa, heraf ca. 300 i Støvring og Aalborg.

Dertil kommer at virksomheden tre år i træk er kåret som en af Danmarks bedste mellemstore arbejdspladser af den globale analysevirksomhed ”Great Place to Work”.

En høj eksportandel er også skabt gennem store investeringer i både maskiner og mennesker. Mere end 60 procent af de løsninger, som Mekoprint hvert år udvikler og leverer, eksporteres direkte til udlandet.

- Det har krævet en kæmpe holdindsats at nå hertil, så jeg er meget stolt af prisen på hele holdets vegne. For at være konkurrencedygtige har vores strategi siden min farfar grundlagde virksomheden i 1954, været at lytte til kunden. Ud over at være 100 % kundeorienterede har min far, der er uddannet kemiingeniør, altid været enormt teknologiorienteret i de investeringer, der er gjort i Mekoprint gennem årene, fortalte administrerende direktør Anders Kold blandt andet ved prisoverrækkelsen.

Både visionær og innovativ

I sin hyldesttale påpegede Jane Bejlegaard Lindberg som erhvervs- og turistchef i Rebild Kommune, at Mekoprint er en utrolig visionær og innovativ virksomheder, der med stor fokus på god ledelse har formået og skabe en vækstorienteret virksomhed i et konkurrencepræget marked.

- Virksomheden er altid åben over for den gode dialog på tværs i Rebild Kommune og bidrager til at skabe de bedste rammer for god erhvervsservice i Rebild, tilføjede hun

Pris fejres med biograftur

Modtagelsen af erhvervsprisen bliver fejret i Mekoprint med en ekstraordinær fælles tur i biografen samt i forbindelse med den daglige fælles morgenpause på tværs af alle administrative og produktionsmæssige specialer.

- Vi konkurrerer på høj kompetence i tæt samarbejde mellem alle led, og den udvikles kun igennem åben dialog og fælles fodslag – for ingen vinder priser eller kunder ved at sidde i hver sin silo, pointerede prismodtager Anders Kold.

Tidligere vindere af Rebild Kommunes Vækst- og Udviklingspris var i 2018 CAMRO i Nørager, som udvikler og producerer kvalitetsprodukter til skadedyrsbekæmpelse og producerer emner i metal og plast.

I 2017 Krastrupsøgaard Gårdbutik, som har skabt et brand inden for slagtervarer gennem åbenhed og en holdning til kvalitet, og som tiltrækker ”kræsne” kunder fra nært og fjernt.

Business Park Nord og SAWOdelte æren i 2016. Business Park Nord er et kontorfællesskab for lokale virksomheder i Støvring, og SAWO er Nordeuropas største leverandør af lasthåndteringsudstyr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.