Østjysk motorvej er genåbnet efter lastbil væltede

En lastbilchauffør har det efter omstændighederne godt, efter at hans lastbil væltede og spærrede motorvej.

En væltet lastbil er fjernet fra den østjyske motorvej E45, så den ikke længere spærrer vejen og skaber kø. Det oplyser Vejdirektoratet på Twitter.

- På E45 Østjyske motorvej er der nu genåbnet ved Horsens i retning mod Vejle, skriver Vejdirektoratet ved middagstid tirsdag.

Lastbilen væltede klokken 04.40 tirsdag morgen. Hverken lastbilens chauffør eller andre personer kom til skade ved ulykken.

Lastbilchaufføren har det efter omstændighederne godt. Han har stået og fulgt politiets arbejde hele morgenen, fortæller Jesper Duus, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Den væltede ind over autoværnet og spærrede hele motorvejen i sydgående retning. Uheldet skete på strækningen mellem Hedensted og Horsens Syd.

Politiet har afhørt lastbilchaufføren om hændelsen, som var et uheld, fortæller Jesper Duus.

- Det var et meget uheldigt uheld. Lastbilchaufføren ødelægger 200 meter autoværn. Det har vi fjernet, så der ikke længere er noget skarpt og ødelagt jern på motorvejen, siger vagtchefen.

En del af lastbilen ligger stadig på den anden side af nødsporet. Men der er den ikke til fare eller gene for bilisterne, forsikrer Jesper Duus.

- Det er kassen på lastbilen, som fortsat ligger der. Den vil først blive fjernet engang i nat, tidligst efter klokken 22.00, uddyber han.

Lastbilen var på vej i nordlig retning. Af ukendte årsager kom begyndte den at slingre og havnede på de modsatte vejbaner.

Det væltede køretøj skabte kø i sydgående retning. Den var på mellem en og halvanden kilometer tidligt tirsdag morgen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.