Tyverier

Vær opmærksom på fremmede biler

Politiet melder om mange indbrud

Et kedeligt syn at komme hjem til. Arkivfoto: Thomas Gaardsmand

Et kedeligt syn at komme hjem til. Arkivfoto: Thomas Gaardsmand

JAMMERBUGT:Nærpoliti Jammerbugt opfordrer borgerne til at være opmærksomme på mistænkelige biler, der kører langsomt og observerer med villaer og ejendomme.

- Vi har igen modtaget en stribe anmeldelser om dagindbrud. Både i villaer, landejendomme, udhuse og garager, fortæller politiassistent Edna Nørgaard.
Natten mellem tirsdag og onsdag var der ubudne gæster i udhuse til ejendomme på Nørremarksvej på Øland samt ved Erik Bannersvej og Attrupvej i Attrup. Det er havetraktorer, plæneklippere, haveredskaber og havemøbler, der primært er stjålet.
Fra en ejendom ved Nørre Hovensvej nord for Aabybro er der i tidsrummet onsdag kl. 8.45-12.30 stjålet havemøbler fra haven.
Fra en ejendom ved den nærliggende Aaby Bjergsvej er der i samme tidsrum stjålet en 40 tommers fladskærms-tv, to bærbare computere og en pladevibrator.
Der er stjålet to bærbare computere af mærket HP, et 42 tommers Philips fladskærms-tv og et kamera fra en landejendom på Tranumvej ved Birkelse onsdag i tidsrummet fra kl. 8 til kl. 14.55. Tyven kom ind ved at knuse en rude.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.