Værdigt punktum for Jammerbugt

Efterårets sidste kamp endte med en hjemmesejr

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

PANDRUP:Jammerbugt FC havde ikke ret meget at spille for i lørdagens hjemmekamp mod Middelfart, men selvom nordjyderne ikke længere kunne nå at blive en del af forårets oprykningsspil, blev det alligevel til et værdigt punktum med en sejr på 2-0.

Sejren blev grundlagt i det 26. minut, hvor gæsternes Mads Lier blev sendt tidligt i bad, da han begik et straffespark, som Christoffer ”Buffi” Hansen vekslede til en 1-0-føring.

10 minutter efter pausen slog Michael Nielsen sejren fast med scoringen til slutresultatet 2-0.

- Det er fortjent nok, at vi vinder kampen. Jeg havde sat en mand til at skrive vores chancer ned, og han havde noteret 10 hundredeprocentschancer, så vi skulle have vundet langt større, fortæller cheftræner Frode Langagergaard, der ærgrer sig over den manglende effektivitet foran modstanderens mål.

- Det har været vores sæson i en nøddeskal. Vi har ikke kendt vores besøgelsestid, og det skal man for at vinde kampene, konkluderer Frode Langagergaard.

Jammerbugt FC slutter dermed på femtepladsen i 2. divisions gruppe tre, og forårssæsonen skal derfor bruges på at sikre eksistensen i et nedrykningsspil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.