Værk vil ha’ flere ind i varmen

Fredag var der første spadestik til det nye fjernvarmeværk i Aabybro. Bestyrelsen. håber nabobyer kan kobles på, så prisen kan sættes ned

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AABYBRO:I løbet af et års tid vil det nye fjernvarmeværk stå klar på markerne ved siden af genbrugspladsen. Det bliver byens nye markante visuelle vartegn, der kan spottes fra hovedvejen.

Værket skal sikre byens fremtidige varmeforsyning. Nybygningen er nødvendigt, fordi det gamle værk ikke har tilstrækkelig kapacitet og også er ved at være nedslidt.

Kapaciteten er ved at være nået. Antallet af brugere er på 2000. Det vokser i takt med Aabybros hastige udvidelse, der lige nu tæller 5700 indbyggere.

Det nye værk koster 65 millioner kroner at anlægge og skal stå færdigt næste forår. Bestyrelsen håber, at Thomasmindeparken og industriområdet i Aabybro samt Biersted og Birkelse også kan kobles på værket. Det vil kunne give prissænkninger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.