"Værkstedet" er klar til brug

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Faglokalet bliver fremover hjemsted for musikundervisningen. På billedet er det fastelavnsudklædte elever, der hygger sig i de nye omgivelser. Fra venstre ses Laura, Lucas, Marie og Sasha. Foto: Allan Mortensen

En længerevarende ombygning af den tidligere gymnastiksal på Hou Skole er færdig. Mandag var der indvielse af det nye multilokale, der fremover fungerer som faglokale for både musik og håndværk, design og billedkunst.

Sektorleder i skoleforvaltningen, Brian Klitgaard, klippede det røde bånd til lokalet, der blandt andet har fået nye skabe, en stor foldedør til afskærmning af lyd, udsugning og funktionsopdelte arbejdspladser. Endvidere er lokalet undergået en gennemgribende opfriskning med nye lofter og maling.

- Vi er rigtig glade for resultatet, siger skoleleder Anna Marie Nør Hansen.

- Lokalet skaber nogle helt nye muligheder - ikke mindst i de kreative fag. Desuden får vi bedre faciliteter for tværfaglige aktiviteter. Jeg er sikker på, at både børn og voksne får stor gavn af lokalet, tilføjer skolelederen.

Det nye lokale har meget passende fået betegnelsen "Værkstedet". Ombygningen af den tidligere gymnastiksal beløber sig til knap 1 million kroner.

Mandagens indvielse blev i øvrigt kombineret med et fastelavnsarrangement på Hou Skole.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.