EMNER

- Værsgo’ og tag plads

Nordjysk firma har møbleret Hjørring Rådhus - vandt udbud i skarpt opløb

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rådhus er arbejdsplads for cirka 620 medarbejdere - her et udsnit af kantinen. Foto: Martin Gravgaard

BRØNDERSLEV:Når politikerne i Hjørring Kommune tager plads i byrådssalen, sidder de på stole udvalgt med stor omhu. Og firmaet bag leverancen af møbler til den moderne mødesal er nordjyske Mogens Daarbak A/S.

Samme firma har også leveret rådhusets nye møbler, belysning og specialinventar til Borgerservice, kantine, møde- og konferencelokaler samt loungeområder.

Afdelingsleder Morten Dissing Sørensen, der har base hos Mogens Daarbak i Brønderslev, har været hovedansvarlig for tilbuddet, udvælgelse af produkter og leverandører samt gennemførelse af ordren. Og han er stolt af resultatet.

- Det er den største opgave, der har været i Vendsyssel i mange år inden for møbel-området.

Mogens Daarbak A/S vandt opgaven - trods hård konkurrence fra de største aktører på markedet.

- Vi er meget stolte over, at vi kunne gøre os gældende - og vi er stolte over det færdige resultat, siger Morten Dissing Sørensen.

- Det beviser, at vi i den nordlige del af landet sagtens kan løfte store opgaver.

Mail gav jubel

Morten Dissing Sørensen har som hovedansvarlig hos Morgens Daarbak A/S, beskæftiget sig med opgaven siden midten af november for et år siden. Den har fyldt rigtig meget for ham - og for leverandørerne. Og den blev først endelig afsluttet umiddelbart efter sommerferien i år.

Hjørring Kommune valgte at lave offentligt udbud på møblering af det nye rådhus. Tilbuddet fra Mogens Daarbak blev afleveret midt i januar, og 14. februar fik Morten Dissing Sørensen en mail om, at firmaet havde vundet udbuddet.

- Der var stor jubel, men jeg skulle læse mailen igennem flere gange, inden jeg var sikker og meldte det ud til min organisation, smiler han.

1. maj blev kontrakten underskrevet, og hovedleverancen til rådhuset medfører tilmed en kontrakt på levering af møbler til Hjørring Kommune tre år frem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.