Frederikshavn

Værter med i alle finaler

Stemningen var hektisk til det sidste, da finalerne i de nordjyske mesterskaber i volleyball for efterskolehold blev spillet på Han Herreders Ungdomsskole.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Drengene fra Vesterbølle Efterskole blev mestre sidste år i A-rækken, og de fik al de opbakning i seminfinalen mod HHU, de kunne ønske sig. Det hjalp dem nu ikke, for HHU gik videre til finalen - og tabte den i en meget lige kamp mod Skyum. Foto: Martin Damgård

Skolens egne hold var nemlig med i alle fire finaler, i A- og B-rækken for både drenge og piger, men måtte se sig slået i begge A-finalerne. Drengene tabte til Skyum Idrætsefterskole i en meget lige kamp og pigerne til HCI, Himmerlandcenterets Idrætsefterskole. - Det er rigtig flot, at vi kom med i alle fire finaler, men vi er selvfølgelig lidt ærgerlige over at tabe begge A-kampene, siger lærer Nikolaj Rasmussen fra HHU. - Især fordi drengene tidligere på dagen havde vundet over Skyum, tilføjer han. Resultatet skal ses i lyset af, at 41 hold fra 13 skoler stillede op til mesterskaberne, og eleverne på HHU havde ansvaret for en stor del af de praktiske opgaver ved stævnet. - De er trætte i dag, meddeler Nikolaj Rasmussen. Skyum Idrætsefterskole var også modstanderne i drengenes B-række, hvor HHU vandt, og i pigernes B-række vandt HHU over Halvorsminde. - Vi er godt tilfredse med dagen. Der var deltagere lige fra Onsild ved Hobro og Skyum i Thy til Hørby ved Frederikshavn, så der var en god tilslutning fra hele regionen, konstaterer han. Det er tredje år, HHU står for de nordjyske volleyballmesterskaber for efterskolehold, og næste år går stafetten videre til en ny efterskole, som skal stå for dem i tre år.

Breaking
Statsministeriet indkalder til pressemøde mandag aften
Luk