Værtspar takker nordjyder for støtte

Louise og Kenneth Hansen var to uger fra afslutningen på deres første sæson som forpagtere af Svinkløv Badehotel.  Foto: Michael Koch

Louise og Kenneth Hansen var to uger fra afslutningen på deres første sæson som forpagtere af Svinkløv Badehotel. Foto: Michael Koch

Det er ikke bare noget, de siger. Når Kenneth og Louise takker for opbakningen i helvedesugen efter branden på Svinkløv Badehotel, mener de det rigtig meget.

- Der skal lyde en kæmpe tak til alle, der har støttet os, og specielt til vores fantastiske personale og alle de nordjyder, der har vist deres engagement. Det betyder alverden, og det har gjort det lidt lettere for os, siger Kenneth Hansen.

Ellers er det ord som tomhed, afmagt, sorg og magtesløshed, de to forpagtere bruger mest.

- Lige i det øjeblik, hvor det går op for en, at hotellet ikke kan reddes, føles det, som om hjertet bliver revet ud, siger Louise Hansen.

Den skæbnesvangre nat for otte dage siden, hvor det højt elskede badehotel blev til aske, begyndte for Kenneth og Louise Hansen hjemme i privaten, da alarmen gik på hotellets kloakpumpe.

- Da vi kom derned, ringede vi selvfølgelig efter brandvæsenet med det samme, vi så, at der var ild i kælderen, fortæller Kenneth Hansen.

Parret gik stille og roligt i gang med at få gæsterne ud. Gæstelisten blev hentet, og der blev holdt mandtal uden for hotellet. De troede langt hen af vejen, at der kun ville blive småskader. Ilden i kælderen skulle jo bare slukkes.

- Nogen af gæsterne spurgte, hvad de skulle have med ud, og jeg sagde bare, at de ikke skal have noget med ud. Det kunne vi jo hente bagefter. Jeg var helt overbevist om, at vi bare lige skulle have slukket ilden i kælderen, fortæller Louise Hansen.

Da det efterhånden stod klart, at intet stod til at redde, indfandt tomheden og følelsen af magtesløshed sig.

- Det er enormt svært at forstå, at det faktisk er sket. Der går noget tid, før man fatter det, siger Louise Hansen.

Indtil pinsen 2018, hvor det nye hotel åbner, bliver der masser at lave for parret, der skal involveres dybt i projekteringen.

- Man bestiller ikke bare et nyt badehotel på en fabrik. Der skal lægges masser af arbejde, hjerteblod og kærlighed i det nye Svinkløv Badehotel, og det er vi klar til, siger Kenneth Hansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst