Valg på fire skoler

Nye skolebestyrelser på plads forud for årets skolestart

BRØNDERSLEV-DRONNIGLUND:Der har forud for dette skoleår været valg til skolebestyrelsen på fire skoler i Brønderslev Kommune. På tre af skolerne har der været valg, fordi to skoler er blevet lagt sammen, mens den fjerde, Søndergades Skole, ønskede at afholde forskudte valg

- Det betyder, at halvdelen af bestyrelsen er på valg hvert andet år, hvor det tidligere var alle hvert fjerde år. Det har den fordel, at vi får mere kontinuitet, fordi halvdelen af bestyrelse har været der i to år. Det gør det lidt nemmere at komme i gang, fortæller Claus Siggaard Andersen, der er valgt til bestyrelsen, som ikke har konstitueret sig endnu.
På alle fire skoler har der været fredvalg - og på alle tre sammenlagte skolepar er der en ligevægt af forældre fra de to skoler blandt de i alt syv skolebestyrelsesmedlemmer.
På Asaa Skole og Agersted Skole blev Ander Peter Jensen formand, han var tidligere formand for bestyrelsen i Asaa. Kasper Stokbro blev næstformand, han var tidligere bestyrelsesmedlem i Agersted.
På Hedegårdsskolen og Thise Skole blev Morten Nørgaard Hald formand, han er tidligere formand på Hedegårdsskolen. Næstformand blev Lars Brøndum Leed, tidligere formand i Thise.

På Skolegades Skole og Serritslev Skole er Peter Vittrup, tidligere formand for bestyrelsen på Skolegades skole, blevet formand, mens næstformand er Inger Marie Larsen, tidligere formand i Serritslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.