Valget er dit

Ældreområdet flyder

x <i>Pressefotograf Peter Broen</i>

x Pressefotograf Peter Broen

FORANDRING:Jeg har haft en del læserbreve i avisen og må på den respons, jeg har fået, sige, der skal ske ændringer i den førte politik.

Vi har et handicapområde der bløder meget og hvor der bliver gjort alt for lidt for at hjælpe, det skal der ændres på så de handicappede får et godt og trygt live med muligheder.

Vi har et foreningsliv hvor de små foreninger langsomt bliver udsultet af kommunen. Det betyder at de mange frivillige mangler midler til at fortsætte det fantastiske stykke arbejde de gør og langsomt bliver drænet for energi.

Vi har et ældreområde hvor alt flyder og de ældre bliver ikke respekteret. Der er mange folk i ældreplejen som gerne vil gøre et rigtigt godt stykke arbejde, men de har ikke tiden til det. Og mange politikere lukker øjnene og tror problemet så er løst. Her SKAL der ændres på forholdene både for den ældre men også for det hårdt arbejdende plejepersonale.

Vi har et styre, der i dag siger de investerer sig ud af krisen, og ja i dag skylder vi 1,2 milliard. Det er frygteligt og konsekvensen blev en lille skattestigning. Her skal vi få erhvervslivet i tale og skabe positive resultater. Vi skal være meget mere erhvervsvenlige og forsøge at sælge vores erhvervsområder bedre for derigennem at skabe flere arbejdspladser og tilflyttere til kommunen.

Hvis du er enig med mig så sæt dit X ved Karl Henrik Hansen Socialdemokratiet kandidat nummer 18 så vil jeg kæmpe for overstående problemer.

Tænk globalt, stem lokalt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.