Valgkampen blæses i gang med en politisk duel

Foto: Torben Hansen

A

Foto: Torben Hansen A

Den første politiske duel i Mariagerfjord kommune bliver - ifølge annoncen - blæst i gang i Studiekredsen på Hobro Bibliotek mandag eftermiddag 25. september i foredragssalen.

Det første fingerpeg om, hvordan de forskellige politiske partier vil klare udfordringerne i Mariagerfjord Kommune de kommende fire år, vil blive givet, når valgkampen blæses i gang på Hobro Bibliotek.

- Det er vanen tro Studiekredsen på Hobro Bibliotek, der står bag den første politiske tvekamp forud for kommunalvalget 21. november 2017, oplyser Jytte Frederiksen fra Studiekredsen, og selv om kun et fåtal af partierne har fået udpeget kandidater, er der i følge Studiekredsen på Hobro Biblioteks bestyrelse god mening i at tage hul på debatten nu.

Mange spørgsmål trænger sig naturligt på, og det er vigtigt, borgerne så tidligt som muligt får en fornemmelse af, hvad det er, der politisk satses på? Samtidig er mødet jo en fin anledning til at komme med input til politikerne, vurderer Studiekredsen.

Til mødet foreligger der tilsagn fra 9 politiske partier, der har tilkendegivet overfor Studiekredsen på Hobro Bibliotek, hvem der er valgt til at deltage i panelet i det første valgmøde.

De politiske grupper, der har tilmeldt sig, glæder sig virkelig over, at det er lykkedes for Studiekredsen på Hobro Bibliotek, at få journalist, og tidligere redaktør på Nordjyske Medier, Mariagerfjord redaktionen, Jørgen Tøttrup, som ordstyrer. Politikerne ved, at ordstyreren Jørgen Tøttrup på en scenevant professionel og retfærdig måde vil styre debatten.

Ordstyreren udarbejder et oplæg, som optakt til den politiske præsentation af de politiske partier/grupper, der stiller op til det kommende byrådsvalg i november. Arrangementet holdes i samarbejde med Folkeuniversitetet i Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.