Valgren gik sukkerkold til sidst

De andre kørte simpelthen stærkere end os, lød det fra thyboen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Humøret var højt hos Valgren inden starten på søndagens VM løb i Richmond. Men danskerne måtte se sig henvist til placeringer langt nede i rækkerne. Foto: Ole Iversen

RICHMOND:Det danske landshold var med til at præge VM løbet i Richmond.

Men trods hårdt arbejde, så blev der ingen belønning i form af medaljer. De seks danske ryttere måtte i stedet se de tunge drenge fra verdenscyklingen løbe med medaljer og topplaceringer.

Slovakken Peter Sagan blev hyldet af de mange tusinde amerikanske tilskuere som var han amerikaner. Og den scenevante slovak, der endelig kom øverst på podiet, førte sig frem lige efter målstregen. Han kvitterede publikums hyldest med at smide hjelm, briller og handsker og sit sædvanlige show, og det var noget publikum kunne lide.

Set med nordjyske briller blev det en hård dag på kontoret for Michael Valgren. Thyboen var godt med hele løbet igennem, og altid med fremme i den forreste halvdel af feltet.

- Vi fulgte vores taktik med at være vågne. Men det var et hårdt cykelløb. En sindssyg positionskamp, som kostede mange kræfter. Især når vi kom til bakkerne. Det betød også at jeg fik lidt for lidt at spise og gik nok lidt sukkerkold til sidst. De andre kørte simpelthen stærkere end os, til sidst - der er ikke så meget mere at sige til det, lyder det fra thyboen.

Han rejser nu tilbage til Danmark, og sæsonen er afsluttet. I modsætning til sidste år, skal han ikke køre flere løb i år.

- Sidste år kørte jeg fra januar til oktober - det var rigeligt. I år får jeg tidligere fri og det er jeg rigtig glad for, slutter Michael Valgren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.