Valgren giver ikke rollen som kaptajn fra sig

Michael Valgren kører efter sejren i Postnord Danmark Rundt, selv om hans holdkammerat er i førertrøjen.

Cykelløbet Postnord Danmark Rundt 1. etape Foto: Scanpix/Henning Bagger

Cykelløbet Postnord Danmark Rundt 1. etape Foto: Scanpix/Henning Bagger

Selv om Tinkoff-holdkammeraten Daniele Bennati onsdag kunne iføre sig den blå førertrøje i Postnord Danmark Rundt, ser danske Michael Valgren sig stadig som holdets kaptajn i løbet. Sammen med Bennati, vel at mærke.

Det oplyser danskeren umiddelbart før starten på 2. etape, der køres fra Rømø mod Sønderborg.

- Jeg tror ikke, det ændrer noget. Vi kom ind i løbet med fire kaptajner, og nu er der måske kun to tilbage. Det gør det mere overskueligt, men vi vil stadig køre offensivt og forsøge at vinde nogle etaper.

- Min egen rolle er der ikke ændret på. Jeg skal stadig holde mig til, og så kan alt ske fredag, når vi slutter i Vejle og på enkeltstarten lørdag, siger Valgren.

Selv om han blev distanceret af Bennati og danske Mads Würtz Schmidt (Virtu Pro-Veloconcept) på 1. etape, ser Valgren onsdagens strabadser som noget nær perfekt.

- Det gik rigtig fint i går. Vi sad, hvor vi skulle, og så fik vi en etapesejr med Bennati, så det var helt perfekt. Der er ikke noget at sætte en finger på, lyder det fra danskeren.

I startområdet før 2. etape er det tydeligt at mærke, at Valgren er blandt de mest folkekære ryttere i det store felt. Men det bliver formentlig ikke på torsdagens etape, at Valgren kan glæde de mange tilskuere på ruten med en storstilet offensiv.

- Planen er, at der forhåbentlig kører et lille udbrud, vi kan holde i snor med hjælp fra de andre store hold. Og så ender det hele formentlig i en spurt, hvor vi kan kæmpe om sejren, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst