Valgren om Kragh: Han har set godt ud hele ugen

Michael Valgren har været imponeret af Søren Kragh Andersens gode form i de seneste dage.

Søren Kragh Andersen sørgede for Danmarks 20. etapesejr i Tour de France. Michael Valgren kom i mål med forfølgerfeltet og blev nummer 13.

Søren Kragh Andersen sørgede for Danmarks 20. etapesejr i Tour de France. Michael Valgren kom i mål med forfølgerfeltet og blev nummer 13.

LYON:Michael Valgren lykkedes ikke med sit varslede angreb på lørdagens Tour de France-etape og måtte i stedet se landsmanden Søren Kragh Andersen blive manden, der sørgede for dansk triumf i Lyon.

Kraghs sejr kommer ikke som noget stort chok for Valgren, der har set gode formtegn hos den 26-årige Sunweb-rytter i de seneste dage.

- Det er i orden af Søren. Det er altså stærkt. Han har lagt op til det hele ugen og har set vildt godt kørende ud, siger Valgren.

Lige som mange andre lagde han også mærke til, at Søren Kragh Andersen i slutfasen gik til angreb på et tidspunkt, hvor holdkammeraten Tiesj Benoot allerede var stukket af.

- Han kørte jo nærmest efter sin egen holdkammerat på et tidspunkt, og så har man altså gode ben, siger Valgren med et glimt i øjet og tilføjer:

- Fuldt fortjent og stort tillykke.

Det var ikke kun de øvrige ryttere, der undrede sig over episoden med Kragh og Benoot.

Den danske etapevinder forklarede bagefter, at der var tale om en misforståelse, og at han stoppede sit angreb, så snart han opdagede, at Benoot sad længere fremme.

Michael Valgren kom selv i mål med forfølgerfeltet og blev nummer 13.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.