Skørping

Valsemølle omdannet til et lille stykke Buenos Aires

Argentinsk tange populært i Skørping

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Undervisningen fortsætter med nye kursushold efter nytår, og rammen er fortsat den gamle valsemølle i Skørping. Privatfoto

SKØRPING:Knap to måneder efter at Susanne Sangill og Nick Pedersen fik lyst til at dele deres passion for Argentinsk tango ved som et forsøg at tilbyde undervisning i dansen i den nedlagte valsemølle på Møllevej i Skørping er det usædvanlige initiativ med hele to kursushold blevet en stor succes.

- Derfor er det fuldstændigt oplagt at fortsætte med undervisningen og vi har nu besluttet at etablere to nye begynderhold efter nytår. Nemlig fordelt på et mandagshold og et onsdagshold med kursusstart henholdsvis 9. og 11. januar, forklarer Susanne Sangill og tilføjer:

- Og har mulige danseinteresserede lyst til at være lidt mere opdateret er der begynder workshop lørdag 7. januar om eftermiddagen, hvor der er åbent for alle.

Men så længe behøver interesserede heller ikke vente med at afprøve om tango er noget for dem.

For allerede 7. og 12. december er der gratis introduktion i dansen i valsemøllen i Skørping.

Også for totalt uøvede

Susanne Sangill pointerer at Argentinsk Tango absolut kan anbefales, også selv om man aldrig har trådt et dansetrin i hele sit liv.

- Siden vi begyndte undervisningen i de lejede lokaler i den gamle valsemølle, som vi har omdannet til et lille stykke Buenos Aires, har det været helt fantastisk at opleve hvor mange der har fået øjnene op for denne dans, der får mænd til at træde i karakter, og kvinder til at se hamrende godt ud, erklærer hun.

- Ja det kan godt være lidt af et vovestykke for en dansk mand, at det pludselig er ham der har fat i tøjlerne. Men når den lille detalje først er på plads, så giver det faktisk også kvinderne fri til bare at nyde dansen og lade sig føre. Og der er bestemt ikke noget kvindeundertrykkende i det, for ansvaret for dansen ligger hos begge parter tilføjer Nick Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.