Vameaftale, der luner

Veddum-Skelund-Visborg i samarbejde med Hadsund Fjernvarme

Aftalen om flisvarme fra Hadsund til Veddum-Skelund-Visborg blev underskrevet i går. Fra venstre sekretær i VSV KVV, Ove Nielsen, driftstekniker Michael Søndergaard og forretningsfører Bo Holt Andreassen, Hadsund Varmeværk og ingeniør Bjarne Lykkemark, Rambøll. Forrest giver de to formænd, Niels Jørgen Godskesen, VSK og Thorkild Løkke, Hadsund hinanden håndslag på aftalen. 	Foto: Anna Grethe Jensen

Aftalen om flisvarme fra Hadsund til Veddum-Skelund-Visborg blev underskrevet i går. Fra venstre sekretær i VSV KVV, Ove Nielsen, driftstekniker Michael Søndergaard og forretningsfører Bo Holt Andreassen, Hadsund Varmeværk og ingeniør Bjarne Lykkemark, Rambøll. Forrest giver de to formænd, Niels Jørgen Godskesen, VSK og Thorkild Løkke, Hadsund hinanden håndslag på aftalen. Foto: Anna Grethe Jensen

MARIAGERFJORD:Omkring 400 fjernvarmebrugere i Veddum, Skelund og Visborg kan se frem til en reduktion i varmeprisen på 25 procent næste år.

Hadsund Fjernvarme har aftale at levere 1 MW flisvarme til Veddum-Skelund-Visborg Kraftvarmeværk allerede fra næste år via en ledning fra Hadsund til Visborg. Det vil svare til ca. halvdelen af forbruget i det økonomisk belastede barmarksværk.
Hidtil har lovgivningen ikke givet mulighed for andet en naturgas, men med revisionen af varmeforsyningsloven, er der kommet alternativer på bordet.
I første omgang havde værket tænkt at satse på solvarme, men den ide, der ellers fik stor opbakning blandt forbrugerne, er nu lagt på hylden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.