Van der Vaart vender tilbage til Hamburg

Rafael van der Vaart skifter fra Tottenham til Hamburger SV, hvor han spillede indtil 2008.

Van der Vaart vender tilbage til Hamburg

Der var tale om et gensyn, da den hollandske landsholdsspiller Rafael van der Vaart fredag dukkede op på Hamburger SV's medicinske klinik i Eppendorf for at gennemgå et lægetjek.

Midtbanespilleren spillede fra 2005 til 2008 for den nordtyske klub, der nu igen får glæde af hans offensive kvaliteter.

HSV fortæller, at man har indgået en ny aftale med hollænderen, der ifølge tyske medier skifter fra Tottenham for et beløb i nærheden af 13 millioner euro (knap 97 millioner kroner).

Han forlod tyskerne for fire år siden, da Real Madrid tilbød ham en femårig kontrakt. Det lykkedes ham dog aldrig rigtigt at slå igennem i kongeklubben.

Efter to sæsoner røg han derfor videre til engelsk fodbold, hvor han nåede at score 24 mål i 63 ligakampe for Tottenham.

Her mødte han angiveligt op fredag morgen for at træne, men blev hurtigt sendt på et fly til Hamburg, så handlen kunne gennemføres inden udløbet af den tyske transferdeadline klokken 18.

Ifølge den tyske avis Bild er det allerede tanken, at van der Vaart skal spille med i lørdagens lokalderby mod Werder Bremen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.