Van Gaal efter titel: Den vigtigste kamp er mod Swansea

Manchester Uniteds nye manager, Louis van Gaal, har fokus på Premier League efter finalesejr over Liverpool.

Hollænderen Louis van Gaals sommer må kategoriseres som en af de gode.

Først førte han overraskende Holland til bronze ved VM i Brasilien, og dernæst har han ført ellers kriseramte Manchester United fra sejr til sejr i træningsopstarten.

Det kulminerede mandag aften med finalesejren på 3-1 over Liverpool i træningsturneringen International Champions Cup i USA. I semifinalen blev Real Madrid slået med de samme cifre.

Men én ting er træningssejre. Noget andet er Premier League. Derfor lægger Louis van Gaal ikke for meget i sejrene i USA.

- Det er godt for vores fans i USA og også dem derhjemme, at vi slår Liverpool. Det er en fornøjelse for dem, og det er vigtigt.

- Selvfølgelig er det bedre at vinde end at tabe i træningsopstarten, men den vigtigste kamp er den mod Swansea. Det er den, vi skal vinde, siger Van Gaal med hentydning til premieren i Premier League 16. august.

I mandagens kamp mod Liverpool skulle United lige finde sig selv. Holdet var bagud 0-1 ved pausen, inden anden halvleg bød på tre United-scoringer.

Angriberen Wayne Rooney erkendte, at holdet præsterede vidt forskelligt i de to halvlege.

- Liverpool var det bedste hold i første halvleg. Vi var svage og flyttede ikke bolden hurtigt nok. Det, vidste vi, var nødvendigt. Efter pausen spillede vi godt og fortjente at vinde.

- Det er godt at vinde turneringen, for vi har arbejdet godt i træningsopstarten, siger Wayne Rooney.

Manchester United er ubesejret under den nye manager. Nu gælder det revanche i Premier League for sidste sæsons skuffende syvendeplads.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst