Van Gaal: Har altid håbet på arbejde i Premier League

Louis van Gaal ser frem til at lede Manchester United, som han anser for en af verdens største klubber.

Hollænderen Louis van Gaal er helt som ventet udpeget som ny manager i Manchester United. Gennem de seneste uger har han ikke villet forholde sig til rygterne om dette, men da klubben mandag annoncerede aftalen, kunne van Gaal endelig udtrykke sig om sit kommende job.

- Det har altid været en ønske for mig at skulle arbejde i Premier League. At skulle arbejde i Manchester United, som er en af verdens største klubber, gør mig meget stolt, siger van Gaal ifølge AFP.

- Jeg har før været manager i kampe på Old Trafford, og jeg ved, hvilken fremragende arena Old Trafford er, og hvor passionerede og vidende fansene er. Klubben har store ambitioner. Jeg har også store ambitioner. Sammen er jeg sikker på, at vi vil skrive historie.

Den 62-årige van Gaal har skrevet en treårig kontrakt med Manchester United, der sluttede som en skuffende nummer syv i den forgangne Premier League-sæson.

Louis van Gaal er aktuelt hollandsk landstræner, men han stopper i dette job efter sommerens VM i Brasilien, hvorefter han tiltræder i den engelske storklub.

Som assistent får Van Gaal United-legende Ryan Giggs, der mandag annoncerede, at han stopper karrieren som spiller for at koncentrere sig om trænergerningen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst