Van Gaal kræver sejr mod hjemmestærk overraskelse

Med en sejr ude over hjemmestærke West Ham søndag kan Manchester United nærme sig nummer to Manchester City.

Manchester United lugter blod i toppen af Premier League. Nok er det næppe realistisk at hente førerholdet Chelsea, men andenpladsen er pludselig inden for rækkevidde.

Uniteds lokalrival Manchester City fik overraskende kun 1-1 hjemme mod bundholdet Hull lørdag. Det betyder, at United søndag kan besætte tredjepladsen med kun tre point op til City på andenpladsen.

Det kræver en sejr på udebane over West Ham.

- Inden kampen mod Leicester i sidste uge sagde jeg, at vi gik ind til en vigtig uge, hvor vi skulle have tre sejre.

- Nu har vi slået Leicester og taget tredjepladsen (som Southampton dog overtog lørdag, red) og avanceret i FA Cuppen med sejren over Cambridge, siger United-manager Louis van Gaal.

Hollænderen erkender, at det ikke bliver nemt på Boleyn Ground. West Ham tabte sæsonens to første hjemmekampe, men har siden blot tabt én hjemmekamp ud af 10 og blandt andet slået Manchester City og Liverpool.

Desuden ydede West Ham god modstand og burde have taget point, da holdet tidligere på sæsonen gæstede United på Old Trafford og tabte 1-2.

- Vi skal fortsætte sejrsrækken, det ved alle spillerne, men det bliver ikke nemt. Det var en hård kamp i Manchester sidst, og det er en svær udebane i London, men vi skal have tre point med hjem, siger Van Gaal.

Dommer Mark Clattenburg fløjter søndagens opgør mellem Premier Leagues nummer otte og fire i gang klokken 17.15.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.