Van Persie: Jeg vil blive længe i United

Angriberen Robin van Persie afviser, at han er utilfreds i den kriseramte storklub Manchester United.

Det har været en rædselsfuld sæson for Manchester United, der allerede tidligt udspillede sin chance for at genvinde mesterskabet under den nye manager David Moyes.

De skuffende resultater har sat gang i spekulationer omkring klubbens hollandske stjerneangriber Robin van Persie, der angiveligt skulle være utilfreds i klubben. Det afviser angriberen selv.

- Sandheden er, at jeg er meget glad for at være i klubben. Jeg har skrevet under på en fireårig kontrakt, og jeg vil være glad for at blive endnu længere udover de to år, der resterer af min nuværende kontrakt.

- Det er sådan, jeg har det, selv om det har været udlagt anderledes i medierne, siger Robin van Persie til United Review.

Samtidig giver han sin uforbeholdne støtte til den udskældte manager David Moyes.

- Vores træninger er fantastiske, og jeg lærer hver dag. Jeg har været professionel fodboldspiller i 12 år, og der er ingen tvivl om, at jeg gør fremskridt hver dag under Moyes.

- Det, Moyes siger under træning, er lige i øjet. Jeg nyder at arbejde sammen med ham, og jeg er helt overbevist om, at vi kan vende tingene, siger van Persie.

Manchester United ligger på sjettepladsen i Premier League med 18 point op til førerholdet Chelsea.

Søndag skal United møde Liverpool på Old Trafford.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.