Vandpibecafé åbnet i Bredgade

Ny café i Brønderslev byder på spil, tv og vandpiberygning

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Brødrene Josef og Ali Iskandarani har åbnet café i Brønderslev. En vandpibecafé. Navnet på den nye café er Joe’s Shisha Lounge.

Caféen er nyindrettet i Bredgade 21, hvor der tidligere var forhandling af dyreartikler. Dybe lædersofaer i kombination med små lave cafeborde og magelige sækkestole dominerer lokalet, der er indrettet i farverne sort, hvidt og rødt. To store fotostater med henholdsvis en kridhvid bountystrand og en storby ”by night” er med til at give lokalerne karakter. Og to store tv-skærme varsler både spil og tv til caféens gæster.

20-årige Josef og 23-årige Ali studerer begge til socialrådgiver på Aalborg Universitet, og brødrene vil på skift og med hjælp fra en fuldtids-ansat dækker vagterne i caféen.

- Vi håber, at caféen kan blive et godt samlingssted for byens unge, fortæller Josef, der understreger, at caféen ikke alene er for unge gæster.

- Hr. og fru Jensen er også velkommen.

Der bliver plads til cirka 30-40 gæster i caféen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.