Vandskade er større end først antaget

I første omgang troede Farsø Skole, at oprydningen efter en stor vandskade blot ville tage et par uger. Men nu ser tidshorisonten noget anderledes ud.

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det ser ud til at blandt andre 3B må indstille sig på at være uden klasselokale nogle måneder. På grund af en stor vandskade, der skyldes en sprængt cirkulationspumpe, er deres klasselokaler helt ubrugelige. Ulykken fandt sted søndag, og mandag var skolen i fuld gang med at rydde op. En omgang, der kommer til at tage længere end først antaget. LÆS: Voldsom vandskade på skole - Vi troede som udgangspunkt, at det ville dreje som et par uger. Men som dagen skrider frem, og vi opdager, hvor store skader der er tale, er det gået op for mig, at det kommer til at tage noget længere. Jeg vil skyde på, at vi skal frem til sommerferien, inden det hele er klar igen til brug, siger Anders Myrup Rasmussen. Nordjyske Stiftstidende bringer mere om vandskaden i avisen tirsdag.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden