Sejlflod

Vandskade i klubhus

En rørskade i Storvorde-Sejlflod Boldklubs klubhus viste sig mere omfattende end som så. Derfor bliver en renovering nu fremrykket.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rigtig mange har været i gang med udbedre vandskaderne. Her er næstformand i Storvorde-Sejlflod Boldklub, Sten Kristensen, i sving.

- Vi havde godt nok en mistanke om, at der var fugtskader, men vi kunne ikke finde noget, siger Carsten Johansen, formand i Storvorde-Sejlflod Boldklub (SSB). Og da der opstod en vandskade ude i gangen ved omklædningsrummene for cirka 14 dage siden, blev hans mistanke bekræftet. - Vi brækkede først gulvet op i gangen, men der var jo vandskader overalt, så i går (fredag, red.) begyndte vi at rykke det hele op, så vi kan gøre klar til en renovering, siger Carsten Johansen, der har fået hjælp af en håndfuld frivillige fra klubben til det slidsomme arbejde. Rørskaden kommer på det dårligste tidspunkt for klubben, da seniorspillerne i fodboldklubben netop har haft standerhejsning, og ungdomsspillerne starter 8. marts. - Heldigvis ligger Båndbyhallen lige ved siden af, så vi har fået lov til at låne deres omklædningsrum, siger Carsten Johansen. Men vandskaderne er ikke kun af det onde. Faktisk er de med til at fremrykke en allerede planlagt renovering, som Aalborg Kommune har sat penge af til i 2009 og 2010. En renovering, hvor der kommer et ekstra omklædningsrum til spillere og et større rum til dommere samt naturligvis interiør, der ikke stammer fra da klubhuset blev bygget tilbage i 1973, herunder nye vandrør. Herudover skal der bygges en svalegang ud for cafeteriaet, hvilket klubben har fået tilskud fra Spar Nord Fonden til at bygge. SSB har allerede været i kontakt med deres forsikringsselskab samt Aalborg Kommune. Og regningen løber op i et pænt højt sekscifret beløb. - Vi har fået at vide af vores kontaktperson i fritidsforvaltningen, at vi godt kunne gå i gang, fordi de fremrykker vores renovering, der ellers var planlagt til oktober. Så vi har fået en virkelig god behandling, og det er vi utrolig glade for, siger Carsten Johansen, der forventer, at han og de øvrige frivillige er færdige med at brække det indvendige af klubhuset ned i løbet af ugen.