Lokalpolitik

Vandtætte skotter?

Læserbrev stiller spørgsmålstegn ved kommunal handel med Værkergrunden.

Brian pedersen: - Handlen er foregået, men aldrig godkendt i byrådet, da man ved en ”forglemmelse” aldrig har spurgt byrådet.

Brian pedersen: - Handlen er foregået, men aldrig godkendt i byrådet, da man ved en ”forglemmelse” aldrig har spurgt byrådet.

Er der nu vandtætte økonomiske skotter mellem Kommunekassen og de bruger betalte forsynings selskaber. Socialdemokraten Jens Hedegaard skriver i et læserbrev, at det er lovbestemt, at der skal være vandtætte økonomiske skotter imellem selskaberne og kommunekassen. Det er da godt, at Jens Hedegaard ved det. Hvordan kan en Socialdemokratisk bestyrelsesformand så tillade, at man sælger forbrugernes ejerandel af Værkergrunden, som udgør 40 procent til, kommunen (kommunekassen ejer 60 procent) for 1,2 million kroner, når den er opført i kommunens budget til 50 millioner. 40 procent af 50 millioner er 20 millioner. Det vil sige, at Jens Hedegaard forærer 19 millioner af forbrugernes ejendom væk. Og hvis man trækker 4 millioner fra til oprydning er det stadigvæk 15 millioner. Det forstår jeg bare ikke, at en socialdemokratisk borgmester og en socialdemokratisk bestyrelses formand vil lægge navn til. Er det noget at sige til, at der er kommet takst forhøjelser udover det rimelige. Handlen er foregået, men aldrig godkendt i byrådet, da man ved en forglemmelse aldrig har spurgt byrådet. Jeg ved ikke hvad værkergrunden reelt er værd. Den er vel det værd, den kan sælges for. Men inden SF kan stemme for en sådan handel på forbrugernes og kommunes vegne, vil vi kræve at der ligger en fuldstændig, uvildig vurdering af hvad salgsprisen kan være. Alt andet vil være på kant med det uanstændige. Følg debatten i Dagbladet NORDJYSKE Stiftstidendes frederikshavnudgave.