Serritslev

Vandværk fylder 80 år

Åbent hus i Serritslev Vandværk

Serritslev Vandværk fylder 80 år. Privatfoto

Serritslev Vandværk fylder 80 år. Privatfoto

SERRITSLEV:I 1936 besluttede nogle af Serritslevs borgere på et møde, afholdt på det daværende Afholdshotel, at der skulle etableres et fælles vandværk. Det er nu 80 år siden og nok værd at fejre.

- Derfor har bestyrelsen besluttet, at der lørdag 6. august holdes åbent hus i vandværket på Slåenvej mellem kl. 10 og 12, fortæller formanden, Poul Petersen.

- Vandværket er normalt ikke åbent for borgerne af hygiejniske grunde, men denne dag vil der være mulighed for at se, hvorledes vandet pumpes op fra undergrunden (vore boringer er mere end 60 meter dybe), iltes og renses inden det sendes ud til forbrugerne.

- Vi vil også helt specielt, vise, hvorledes filtrene rengøres, og det foregår klokken 11. Der planlægges også andre tiltag.

- Arrangementet er for alle, og der serveres en lille forfriskning ligesom der naturligvis er mulighed for at snakke med bestyrelsesmedlemmerne og få afklaret eventuelle spørgsmål.

Til børnene er der en gratis drikkedunk.

- Bestyrelsen håber mange har lyst til at se vandværket, og har lavet en lille gætteleg, hvor der er pæne præmier på højkant, fortæller Poul Petersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.