Frederikshavn

Vanvidskørsel i stjålen bil

Biltyv stak af fra politiet på cykelsti gennem Frederikshavn

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

FREDERIKSHAVN:En 28-årig biltyv fra Østervrå er blevet sigtet for ikke færre end syv forskellige lovovertrædelser efter vanvidskørsel gennem Frederikshavns midtby.

Den 28-årige kunne mandag aften ved 21-30-tiden ikke modstå fristelsen, da han på Bangsbovej så en varebil med nøglerne i tændingen. Bilen var kortvarigt blevet efterladt, men det var tids nok til, at den 28-årige kunne nå at stikke af med bilen.

Men han overså chaufførens Iphone, som befandt sig i bilen. Ved hjælp af app’ en "Find my iPhone" lykkedes det chaufføren en halv times tid senere at finde frem til varebilen, som stod i Grønnegade i Frederikshavn.

En politipatrulje kørte ud for at anholde biltyven, Men i stedet for at blive og tale med politiet, stak han af. Herefter gik turen fra Grønnegade til cykelstien Sæbybanestien, Niels Mørchsvej for til sidst at ende på Rimmensgade ved Ørnevejens skole, hvor biltyven kørte ind i en busk.

Herefter blev den 28-årige anholdt og sigtet for brugstyveri, kørsel i narkopåvirket tilstand, kørsel uden kørekort, for ikke standse efter politiets anvisninger, for at køre på en cykelsti, for at undlade at blinke og for ikke at overholde sin vigepligt.

Nu skal Lokalpolitiet i Frederikshavn så i gang med at regne på den samlede bøde, men det er sikkert og vis, at det varer længe før manden lovligt kan få lov til at køre bil, oplyser politikommissær Steen Hørlück fra Lokalpoliti i Frederikshavn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.