Færdselsforseelser

Vanvittig biljagt efter øksemand

Flugtbilist kørte galt under en vild biljagt i Aalborg Øst. Bilisten er nu indlagt på sygehuset. Opdateret kl.13.03. Se flere billeder i artiklen

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politijagt i Aalborg Øst. Foto: Henrik Bo

Politiets forsøg på at standse en billist endte kort efter klokken 9 tirsdag med et færdselsuheld på Bodumvej i Aalborg Øst. Under den vilde biljagt kørte både flugtbilisten og politipatruljen over for adskillige røde lys, og flere civile var i fare for at blive påkørt - uden nogen dog blev ramt. Nordjyllands Politi vil endnu ikke oplyse identiteten på den tilskadekomne, men NORDJYSKE erfarer, at der er tale om en person med tæt tilknytning til Bandidos i Aalborg. Havde økse i bil Biljagten blev indledt, fordi betjentene kendte den pågældende bil, der dog kørte med andre nummerplader. De har vist sig at være stjålne. Desuden viste det sig, at rockeren kørte rundt med en økse i sin bil. Han er derfor nu sigtet for sin vanvidskørsel, for ulovlig våbenbesiddelse og for tyveri af nummerpladerne. Bilist indlagt Den anholdte rocker er fortsat indlagt på Aalborg Sygehus. Han blev dårlig i ambulancen på vej til hospitalet og det blev meldt, at der var tale om et såkaldt traumekald. - Når der er det, skal de indbragte være til observation i et døgn. Derefter kan han forlade hospitalet med de sigtelser, der er oplyst ham. Vi ved jo, hvem han er, og så går sagen sin gang, siger vagtchef Aage Pedersen, Nordjyllands Politi.