Varane advarer Danmark: Vigtigt fortsat at vinde

Real Madrids forsvarsspiller Raphael Varane fastslår, at alle kampe skal vindes, inden Frankrig møder Danmark.

Frankrig gæster Telia Parken søndag aften, når Danmark byder op til venskabskamp, og alt tyder på, at Frankrig kommer for at hente en sejr.

Står det til Real Madrids forsvarsspiller Raphael Varane, så er en fransk sejr nemlig særdeles vigtig for Frankrig, der som værtsnation allerede er kvalificeret til EM-slutrunden næste år.

- Det er vigtigt at blive ved med at vinde, så vi møder op til EM-slutrunden med stor selvtillid. Vi vil have kontinuitet, og vi vil ikke lade noget smutte fra os, så vi vil vinde alle kampe.

- Først skal vi vinde, og så kan vi bagefter prøve at rette det til, vi kan, siger Raphael Varane ifølge fodboldsitet goal.com.

Varane er den spiller, der hyppigst har spillet under den franske manager Didier Deschamps siden VM-slutrunden i 2014, men han har spillet i forsvaret med forskellige spillere.

- Jeg kender alle spillerne og spiller godt med alle. Vi tilpasser os. Det er en del af fodboldspillet og en del af landsholdet. Det vigtige er, at vi kommunikerer meget, for det er sådan, vi får en god forståelse, siger Varane.

Frankrig møder op til opgøret mod Danmark med en frisk sejr i bagagen, da det torsdag blev til en 4-0-sejr over Armenien.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst