Varm FCK-angriber er tvivlsom til brag mod Brøndby

Federico Santander har scoret i de seneste fem FCK-kampe, men han er tvivlsom til udekampen i Brøndby.

Ritzau
Federico Santander blev omfavnet af holdkammeraterne efter sin scoring til 1-0 mandag aften mod FC Midtjylland. Siden udgik han skadet, og københavnerne tabte 2-3. Foto: Scanpix/Bo Amstrup
Fodbold 10. april 2018 07:34

Når FC Københavns spillere søndag løber på banen til det storkøbenhavnske fodboldderby på udebane mod topholdet Brøndby, kan det blive uden formstærke Federico Santander.

Den fysiske stærke angriber fra Paraguay udgik med en skade efter 57 minutter af mandagens 2-3-nederlag til FC Midtjylland i Alka Superligaen, og det er ikke sikkert, at han når at komme sig inden weekenden.

Det siger FC Københavns manager, Ståle Solbakken, til Ekstra Bladet.

- Han har nogle problemer med anklen og læggen. Jeg ved ikke, om det er noget, der kan ordnes inden næste kamp, siger Ståle Solbakken.

FCK var foran med 2-1, da Santander blev skiftet ud. Angriberen fra Paraguay havde selv scoret FCK's første mål i kampen. Det var femte superligakamp i træk, hvor Santander fandt vej til målet.

I alt har han scoret otte mål i Superligaen i denne sæson. Tallet havde formentlig været højere, hvis han ikke havde siddet ude i tre måneder af efterårssæsonen på grund af en skinnebensskade.

I stedet for Federico Santander spillede 19-årige Jonas Wind den sidste del af mandagens FCK-nederlag.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...