Naturvidenskab

Varme ord om en kold start

Sidst på eftermiddagen mandag lykkedes det en kort stund at få sejlerne på havet til et enkelt heat.

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Robbie Swift fra Storbritannien (t.h.) skulle have deltaget i World Cuppen i Klitmøller, men brækkede en fod for et par uger siden. Han skal i stedet sammen med Roberto Hoffman kommentere live på internettets tv-streaming.

Cold Hawaii levede fuldt ud op til sit navn, da World Cup afdelingen blev officielt "skudt i gang" af Thisted Kommunes borgmester. Og Lene Kjelgaard (V) var fuld af varme ord om denne anden gang, at Klitmøller er sat på surferverdenens kort som stedet lige nu på kloden, at man mødes og dyster. Men trods den glæde, så havde vestenvinden valgt at dyste med sammen med en kold regn i byger. Ret beset uden problemer for surferne, der jo alt andet lige netop skal ud og blive våde, men vinden skal også være der og helst over de 10 meter i sekundet. Det lykkedes dog sidst på eftermiddagen, men dog uden for konkurrence, da der ville være for kort tid til at få alle deltagere ud på bølgerne. Til gengæld satser arrangørerne på, at begynde tidligt tirsdag morgen og så have en hel dag til rådighed. En af de personer, som er involveret i afdelingen af World Cup, Rasmus Sand er alt andet lige fortrøstningsfuld over for hele stævnet, og han håber, at han også for tredje gang kan byde velkommen til Klitmøller til afdelingen i september 2012: - PWA er med på det, men det kræver, at vi kan få økonomien til at hænge sammen. Han og de øvrige i arrangementsgruppen har endnu et år i samarbejde med Sport Event Denmark, men derefter skal de stå på egne økonomiske ben. Måske kan der så blive lidt ekstra fra kommunen, for borgmester Lene Kjeldgaard forklarede, at Cold Hawaii nu var en fast del af Thisted Kommunes markedsføring og endda blevet et af de højt rangerende turistarrangementer i Danmark. Her og nu var det dog vigtigst for Robert Sand, at årets World Cup ser ud til at blive rigtig, rigtig godt, og selv om vejret skulle have vist sig fra sin bedste sensommerside med 20 grader, sol og stille vejr, så er der en "Plan B" i skuffen: - Deltagerne skal være her i en uge, og så skulle alle i stedet deltage i andre former for surfing, som passer til den type vejr, forklarer Robert Sand, der sidst på eftermiddagen mandag klart kunne se, at den plan får lov til at samle støv i skuffen. Vinden gav nemlig plads til en enkelt runde af deltagere på havet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst