Hobro

Varme på sidelinjen

Sponsor giver frivillige trænere i Onsild IF ny og varme jakker

Christian Ishof Sørensen og Matias Skaarup Jensen i de ny træningsjakker. Privatfoto

Christian Ishof Sørensen og Matias Skaarup Jensen i de ny træningsjakker. Privatfoto

HOBRO:En ansøgning på Facebook skaffer to frivillige trænerne i Onsild IF ny trænerjakker. Den glade giver er Carlsbergsport gennem sponsorprogrammet Proud Sponsor of You.

I Onsild IF har ungdomstræner Christian Ishof Sørensen længe ønsket sig at give sig selv og trænermakkeren Matias Skaarup Jensen et lille skulderklap for deres indsats som frivillige trænere for klubbens U14- og U17-hold. Det vil Carlsberg Sport gerne bakke op om og har derfor sendt ny jakker til trænerne.
- Vi begyndte som trænere for et par år siden uden nogen erfaring. Vi er vokset med opgaven, og det er rart at se, hvordan vi er med til at præge vores spillere. Der går mange timer om ugen med forberedelse, træning og kampe, og derfor syntes jeg, at vi fortjente lidt nyt udstyr, siger Christian Ishof Sørensen. De ny jakker er rigtig fine, og det er dejligt, at vi kan holde varmen på de kølige dage, når vi står på sidelinjen og hjælper vores drenge til sejr.
- Hvis vores støtte til drengene i Onsild kan være med til at fastholde deres flotte indsats, er vi meget tilfredse med det, siger Dan Møller, sponsor- og eventchef i Carlsbergsport.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.