Varmeprisen stiger en smule

Forbrugervalg for de tre forsynings-områder

Jens Arne Hedegaard: - Afgifter årsag til mindre prisstigning på varme. Arkivfoto: Kurt Bering

Jens Arne Hedegaard: - Afgifter årsag til mindre prisstigning på varme. Arkivfoto: Kurt Bering

BRØNDERSLEV:I dagene 25. til 29. november holdes der valg af forbrugerrepræsentanter til de tre selskabsbestyrelser for henholdsvis Varme A/S, Vand A/S og Spildevand A/S. Som noget nyt vælges repræsentanterne direkte af forbrugerne - det vil sige ikke som hidtil, hvor repræsentanterne er udpeget af byrådet.

Der er opstillet i alt fem kandidater til hver bestyrelse, hvoraf der skal vælges to foruden to suppleanter.

Formanden Jens Arne Hedegaard opfordrer alle forbrugere til at gøre deres indflydelse gældende, da de seneste års erfaringer med forbrugerrepræsentanter i bestyrelserne har været rigtig gode.

- Det er rigtig godt at få input udefra, og det har været opløftende at opleve, at repræsentanterne med stort engagement har gjort deres indflydelse gældende som ansvarlige bestyrelsesmedlemmer.

Valget foregår elektronisk via forsyningens hjemmeside, men det er også muligt at brevstemme, såfremt man kontakter forsyningen. Hjemmesiden indeholder også mere information om valget og naturligvis også information om de opstillede kandidater.

Brønderslev Forsyning holder tirsdag 26. november 2013 klokken 19 forbrugermøde for alle interesserede på Restaurant Hedelund i Brønderslev, hvor der også vil blive informeret om valget, foruden der vil blive informeret om det kommende års takster for vand, varme og spildevand.

- Forbrugerne under Brønderslev Forsyning kan i 2014 imødese stort set uændrede takster for fjernvarme, vand og bortledning af spildevand. På trods af afgiftsstigninger særligt inden for varme, som presser prisen lidt op, indeholder de nye takster på andre områder også små nedsættelser, beretter formanden.

Forbrugermødet er i øvrigt det sidste som forestås af bestyrelsesformanden, idet han ikke opstillede ved kommunalvalget i sidste uge. Den nye formand er endnu ikke udpeget.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Mia-sagen: Nu skal vidnerne afhøres
Luk