Vaskeanlæg til store busser

Gammel vaskehal sendt på pension for at skabe plads til nye og større køretøjer

Statoil på Hadsundvej har sendt sit gamle vaskeanlæg på pension og indvier nu Aalborgs største vaskeanlæg.

Statoil på Hadsundvej har sendt sit gamle vaskeanlæg på pension og indvier nu Aalborgs største vaskeanlæg.

AALBORG:Nu kan også de store kassebiler og minibusser få en tur med bløde børster og skum hos Statoil i Aalborg.

Statoil på Hadsundvej har sendt sit gamle vaskeanlæg på pension og indvier nu Aalborgs største vaskeanlæg. Det nye vaskeanlæg er blevet udvidet både i bredden og længden, så også de store kassebiler og minibusser kan få en tur med bløde børster og skum.

- Vaskeanlægget opfylder et stort behov hos vores kunder. Vi er en af de største Statoil stationer på landsplan, og vi ligger ved de store indfaldsveje til Aalborg, hvor der kommer mange håndværkere og busser. De har altid problemer med at få vasket deres køretøjer, fordi normale vaskehaller ikke er store nok, siger Michael Starcke, butikschef i Statoil på Hadsundvej.

- Vores gamle vaskehal kunne godt tage de store køretøjer i bredden og højden, men den var for kort. Mange chauffører valgte at køre halvdelen af køretøjet ind i vaskehallen og vaskede så den anden halvdel manuelt, hvilket er både tidskrævende og en belastning for miljøet. Det er langt mere miljøvenligt at vaske sin bil i en vaskehal, så derfor er jeg meget glad for, at vi nu kan håndtere alle typer køretøjer i vores vaskeanlæg, siger Michael Starcke.

Vaskehallen kan selvfølgelig også bruges af traditionelle personbiler.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.