VEB henter ny doublespiller

Yao Lei tørner i den kommende sæson ud for Vendsyssel Elite Badminton

VEB-stjernen Beiwen Zhang har anbefalet den nye tilføjelse til truppen.
Vendsyssel Elite Badminton 2. juni 2018 18:14 - Opdateret 2. juni 2018 18:17

BADMINTON: Vendsyssel Elite Badminton styrker doublesiden med tilgangen af 27-årige Yao Lei fra Singapore. Det er VEB-stjernen Beiwen Zhang, som har anbefalet og formidlet kontakten, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Med Yao Lei får vi en ekstra spiller i truppen på pigesiden i forhold til de seneste sæsoner, og det har vi brug for. Vores trup har tidligere været noget skrøbelig i bredden. Vi håber at kunne gøre det samme på herresiden, siger VEB-formand Jan R. Jensen.

Yao Lei repræsenterede Singapore ved OL i London, og hun vandt sølv og bronze ved Commonwealth Games 2010 i Delhi. Det var også i 2010, at hun opnåede sine hidtil bedste placeringer på verdensranglisten. Hun var oppe som nummer otte i damedouble og nummer 16 i mixeddouble.

- Først og fremmest er vi glade for, at Beiwen Zhang bruger tid, kræfter og energi på at gøre vores trup endnu stærkere. Det vidner om, hvor meget hun elsker VEB. Yao Lei har været væk fra den internationale badmintonscene flere år, men Beiwen er overbevist om, at hun kan føre en forskel for os, og det ser vi frem til, siger Jan R. Jensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...