Thisted

Vedholdende økologisk

Glæden over at producere økologiske produkter er stadig stor hos Holger Thomsen på Brendhøj.

Et stykke velstegt Limousinekød var en af de velsmagende prøver, som Holger Thomsen havde klar til gæsterne til den Økologiske Høstdag.Foto: Peter Mørk

Et stykke velstegt Limousinekød var en af de velsmagende prøver, som Holger Thomsen havde klar til gæsterne til den Økologiske Høstdag.Foto: Peter Mørk

Holger Thomsen på Brendhøj har været aktiv i den økologiske branche i omkring 15 år. Han holder stadig fast i Limuosinekvæg og Jerseystude opdræt, slagtet på den rette måde. Søndag var han den ene af to økologiske landbrugsbedrifter i Thy, som var en del af Økologisk Høstmarked, som over hele landet prøver at give et indblik i økologisk fødevareproduktion. Hos Holger Thomsen er der ingen tvivl om, at han vil vise, hvad en kødproducent kan få ud af sine kreaturer, og derfor var en del af aktiviteterne netop smagsprøver af de forskellige produkter, som han sælger. Læs hele historien i Thisted Dagblad