Ildebrand

To læs halm brændt af midt i landsby

En lastbil med halmballer og en traktor med to halmvogne antændte hinanden ved passage midt i Tårs

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan Pedersen

TÅRS:To halmlæs - en lastbil med hænger samt en traktor med to halmvogne efterspændt - er tirsdag eftermiddag udbrændt - midt i Taars by.

Det oplyser indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab i Hjørring Kommune Jesper Ludvigsen.

I løbet af bare godt et minut ved 16.10-tiden kom der hele tre alarmer til Nordjyllands Beredskab.

- De to halmtransporter har på et tidspunkt passeret hinanden, og ilden er sprunget fra den ene til den anden, fortæller indsatslederen, der ikke ved, om der først var ild i lastbilen eller i traktoren med halmvognene.

De to halmtransporter fik begge stoppet cirka 300 meter fra hinanden, oplyser Jesper Ludvigsen.

De brændende halmtransporter betød, at hovedgaden gennem Tårs - Bredgade var spærret i længere tid. Det samme gjaldt den krydsende Vrejlev Klostervej.

Det lykkedes chaufføren i lastbilen at få hængeren koblet af forvognen, så lastbil og hænger står lidt fra hinanden, og kun forvognen udbrændte, mens hængeren slap for ødelæggelser.

Ilden i halmen, der var stablet højt på hængeren, var slukket ved 19.30-tiden, hvor der blot manglede at blive ryddet på de to brandsteder, så vejene igen kunne åbnes.

Beredskabet har haft tre sprøjter og en tankvogn og en større folk brandmænd i sving for at få kontrol over brandene.

- Vi har fået at vide, at der er en del oprydningsarbejde, og at vejene derfor tidligst kan forventes åbnet igen ved 22-tiden, oplyser vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

Ifølge vagtchefens oplysninger opstod branden i lastbilens halmlæs. Det sprang derfra over på de to halmvogne trukket af en traktor, der passerede det brændende halmlæs. Siden brændte både lastbil og traktor, fortæller vagtchefen.

Heldigvis kom ingen mennesker til skade i forbindelse med brandene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst