Vejen ved Søbadet bliver mere trafiksikkert

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der plantes to store vejtræer i de to heller. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen

Ofte holder fotobilen her. For den lige vej Søbadet giver mange bilister lyst til at køre lidt stærkere end de 50 km/t. Men det bliver nok ikke nødvendigt fremover at "blitze" så meget på den stækning ind mod Thisted centrum.

Allerede i kommende uge, vil bilisterne opleve at der er bygget fartdæmpende chikane ud for Søbadet. Samtidigt etablerer kommunen en såkaldt "sikker krydsning" på stedet.

- Vi ønsker at gøre stedet mere sikkert for fodgængere og brugere af Søbadet, at krydse stedet, fortæller Tobias Gertsen, sektionsleder ved kommunens anlæg og infrastruktur afdeling.

- Vi har jo P-pladserne på nordsiden og der er stigende aktiviteter i området. Tidligere skulle alle krydse to baner på en gang. Nu kan man nøjes med en vejbane ad gangen, og vente midt på. Det er meget mere sikkert, end før, når bilerne samtidigt kører langsommere, siger han.

Arbejdet på Thisted Kystvej har også en forskønnelsesside. Idet kommunen vil plante to store vejtræer midt i hellen. Der skal opsættes nye buede lysmaster, der placeres mere hensigtsmæssig for cyklister, og det hele sluttes af med to cm ny asfalt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst

Mest læste