Vejgaard fik sin belønning i Odder

Efter tre nederlag i træk hentede Vejgaard tre vigtige point

Vejgaard-træner Christian Flindt Bjerg (tv.) kunne lørdag glæde sig over en sejr ude over Odder. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Vejgaard-træner Christian Flindt Bjerg (tv.) kunne lørdag glæde sig over en sejr ude over Odder. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FODBOLD:Med en 3-1-sejr i Odder hentede Vejgaard Boldspilklub lørdag tre meget vigtige point i 2. divisions gruppe 1.

Sejren kom efter tre nederlag i træk, og dermed fik nordjyderne endelig belønning for en spillemæssig fremgang.

- Først og fremmest er jeg glad for de tre point, men jeg er også glad for, at det var fortjent, at vi vandt. Vi fik fortsat de gode præstationer, som der har været antydningen af i de seneste kampe, selv om vi har tabt, siger Vejgaard-træner Christian Flindt Bjerg.

Vejgaards sejr kom hus takket være scoringer fra Mathias Andersen, Daniel Olsen og Jonas Højgaard, efter at Odder ellers havde taget føringen efter bare seks minutters spil.

- Vi kom bagud første gang, Odder var over midten, og det har været vores akilleshæl, men heldigvis reagerede vi godt på det. Vi dominerede stort i første halvleg mod en modstander, der ikke ville noget særligt, så vi fik rig mulighed for at teste vores opbygnings- og afslutningsspil, og det resulterede i nogle rigtig gode mål, siger Christian Flindt Bjerg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.