Vejgaard-træner: - Vi taber tre point

Oprykkerne Vejgaard havde sin ilddåb i 2. division, hvor det sagtens kunne være blevet til tre point

Vejgaard-spillerne har god grund til ærgrelse efter kampen mod Jammerbugt. Foto: Laura Guldhammer

Vejgaard-spillerne har god grund til ærgrelse efter kampen mod Jammerbugt. Foto: Laura Guldhammer

AALBORG:Jammerbugt FC gjorde fredag aften det onde ved lillebror fra Vejgaard Boldspilsklub, da oprykkerne fredag aften var på besøg i Pandrup. En scoring i fem minutters overtid sænkede nemlig Vejgaard, som var foran 0 - 1. De tabte dog 3 - 2, og det skuffede cheftræner Henrik Larsen, selvom gæsterne inden kampen var udråbt til underdogs.

- Jeg synes faktisk, at vi taber tre point. Vi var bedre, vi lagde pres på dem i hele 2. halvleg. Vi har store chancer i både 1. og 2. halvleg. De har vel en halvanden chance i løbet af kampen, og de scorer på to straffespark og et selvmål. Og det er selvfølgelig ikke godt nok af os, siger Vejgaard-træner Henrik Larsen.

3 - 2-nederlaget var derfor dyre lærepenge for Vejgaard, der er rykket op to sæsoner i streg. Cheftræneren kunne dog alligevel tage de positive takter i spillet med fra kampen, og han synes, at holdets niveau passer fint til 2. division.

- Jeg synes, at vi står rigtig fint. Der er nogle ting, vi skal lægge på. Det første straffespark, der laves, skal vi afværge. Der er ingen grund til, at vi giver dem muligheden. Det er selvfølgelig nogle ting, vi skal tage med os, og sige, den går ikke i 2. division, siger Henrik Larsen.

Vejgaard B spiller næste kamp 13. august mod Aarhus Fremad.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.