Vejgaard videre efter målfest

Vejgaard Boldspilklub besejrede FC Sydvest med 3-2

Søren Olsson
Vejgaard Boldspilklub kom videre i DBU Pokalen med en sejr på 3-2 på Soffy Road. Arkivfoto: Martin Damgård
Sport 1. september 2015 19:51 - Opdateret 1. september 2015 22:02

VEJGAARD: En stærk sæsonstart i Danmarksserien blev tirsdag aften fulgt op af Vejgaard Boldspilklub, da holdet efter en særdeles underholdende kamp spillede sig videre til tredje runde af DBU Pokalen efter en sejr på 3-2 over FC Sydvest 05 Tønder.

På forhånd var der ellers ventet hård modstand fra sydvestjyderne, der er nedrykkere fra 2. division, men der skulle kun gå fem minutter før Vejgaard kom foran, da den ene af holdets målfarlige tvillingeduo Alexander Sloth-Kristensen sikkert udnyttede en friløber og sparkede bolden ind ved nærmeste stolpe.

Gæsterne udlignede dog efter 20 minutter, da Morten Hansen fulgte op på et skud og scorede fra en halv meters afstand, men bare tre minutter senere udnyttede Vejgaard igen en blottelse i gæsternes forsvar, og Mads Vestergaard scorede sikkert.

I sidste sekund før pausen kom gæsterne dog igen tilbage i kampen, da Kasper Sørensen stod helt udækket ved bagerste stolpe på et frispark og sikkert pandede bolden i nettet.

FC Sydvest fik en del mere af spillet efter pausen og kom til enkelte gode muligheder, men det var hjemmeholdet, der tog teten på et straffespark efter 79 minutter. Dommeren erkendte dog med det samme, at han ikke skulle have fløjtet, for Vejgaard scorede sikkert bare et sekund, efter fløjten havde lydt - men heldigvis for hjemmeholdet scorede Tim Bay sikkert på straffesparket, og selvom gæsterne pressede gevaldigt på i slutminutterne, så formåede Kasper V. Jensen i målet at holde føringen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...