Vejle endte Vendsyssels stime

Vendsyssel ned på tredjepladsen efter nederlag i topkamp

Søren Olsson
Vejle vandt topkampen i Hjørring. Foto: Peter Broen
Vendsyssel FF 15. april 2018 15:43 - Opdateret 17. april 2018 05:31

FODBOLD: Igennem 14 kampe i dette forår har Vendsyssel FF ikke tabt, men den stime endte søndag eftermiddag i topopgøret mod Vejle Boldklub, der sejrede med 2-1 på Nord Energi Arena.

Vendsyssel fik aldrig helt kommet sig over en helt elendig start, hvor gæsterne kom foran lige, da stadionuret havde rundet to minutter, og dermed rykker Vendsyssel ned på tredjepladsen i den ekstremt tætte topstrid i NordicBet Ligaen.

Søren Olsson
Foto: Peter Broen

Vendsyssel kan ellers glæde sig over, at flere spillere fra det ellers omfangsrige lazaret er ved at være klar, og forsvarsspilleren Jakob Hjorth meldes klar til kamp fredag.

Til gengæld var savnet af den karantæneramte kantspiller Lucas Jensen stort på højrekanten.

Gæsterne kom foran allerede efter to minutter. Vendsyssel kom ikke rigtigt på plads efter en dødbold, der endte i højresiden hos Mads Greve. Han kanonerede bolden ind foran mål med et lidt mærkeligt træf, og der kom forsvarsspilleren mads Lauritsen løbende og skulle blot sætte indersiden på fra straffesparksbolden.

Søren Olsson
Foto: Peter Broen

Og Vejle var bedst i kampens første 25 minutter, hvor gæsternes højreside kom igennem efter behag, og Nicolai Flø måtte diske op med et par redninger.

Midtvejs i halvlegen begyndte Vendsyssel at få overtaget og særligt på dødbolde blev det til flere gode muligheder. Særligt til den indskiftede Mohammed Diarra, der fik to gode chancer tæt under mål, men begge gange fik Pavol Bajza reddet for Vejle.

Søren Olsson
Foto: Peter Broen

Og kort efter indledningen på anden halvleg gik det igen galt for hjemmeholdet. Et hjørnespark blev forlænget af den garderhøjre Mads Greve, og ved den fjerne stolpe dukkede anfører Nicolaj Madsen op og satte indersiden på til scoring.

Den gjorde ondt på hjemmeholdet, der lige skulle bruge noget tid på at finde formen igen. Men indskiftningen af Ninos Gouriye gav mere spil til Vendsyssel. Og hollænderen fik for alvor håbet tilbage hos hjemmepublikummet, da han fik tilkendt et straffespark med 10 minutter igen - den indskiftede Kerim Memija hægtede klart hollænderen inde i feltet, og Gouriye eksekverede stensikkert ved at dundre bolden op i krydset.

Søren Olsson
Foto: Peter Broen

Men tættere på kom Vendsyssel ikke, og gæsterne fra Vejle kunne sikre sig forårets første sejr.

Esbjerg topper rækken med 46 point, det samme antal som Vejle, og Vendsyssel og Viborg følger lige efter med henholdsvis 45 og 44 point.

Vendsyssel FF spiller igen fredag aften ude imod Skive.

Søren Olsson
Foto: Peter Broen

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...