Vejlegårdens ejer overvejer at gå ind i politik

Restaurant Vejlegårdens ejer, Amin Skov, overvejer efter en turbulent sommer at blive politiker.

Vejlegårdens ejer overvejer at gå ind i politik

Sagen om Vejlegårdens kamp mod fagforbundet 3F har fået meget omtale hen over sommeren, og nu overvejer rasturantør Amin Skov at blive politiker.

- For hver dag overvejer jeg det kraftigere og kraftigere, siger han i et interview med Avisen.dk.

Amin Skov har ikke lagt skjul på, at han tidligere har stemt socialdemokratisk, men det er ikke nødvendigvis det parti, som han vil melde sig under fanerne for den dag i dag.

Han er utilfreds med "den retning partiet er gået" og påpeger samtidig, at beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) aldrig har besøgt Vejlegården, mens den omstridte sag stod på.

Til gengæld fik restauratøren stor støtte fra Liberal Alliance og Venstre i sin kamp mod 3F. Både Anders Samuelsen (LA) og Inger Støjberg (V) besøgte Vejlegården og smagte den berømte stegte flæsk.

Liberal Alliance flyttede endda anden halvdel af deres sommergruppemøde til Vejlegården og sendte ni folketingspolitikere til Vejle.

Det er dog ikke nødvendigvis et af de to partier, som Amin Skov overvejer at stille op for.

- Alle partierne, når man ser på deres program, er i bund og grund gode. Jeg synes, det i øjeblikket er vigtigere at fokusere på de mennesker, der er i partierne. Partiernes programmer er så vejledende, at det gør ondt, siger han.

Han ønsker dog ikke at uddybe nærmere, hvilket parti han er mest enig med i dag.

Striden mellem restaurant Vejlegården og 3F opstod, fordi Amin Skov valgte at opsige aftaler med den traditionelle fagbevægelse og i stedet indgik en aftale med en af de såkaldt gule fagforeninger, nemlig Kristelig Fagforening.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst