Brønderslev

Vejrbilen til Brønderslev

Ditte fra "Familien på Bryggen" kommer til forårsmesse

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vejrbilen er den mest kendte bil efter Krone1. Foto: TV2

BRØNDERSLEV:Når vejret viser sig fra både de gode og de mindre gode sider, så følger TV2 med rundt i landet. Det sker fra TV2´s egen vejrbil.

De fleste har set den både i regn, blæst og sne, men nu bliver der mulighed for at se den ganske tæt på.

Lørdag, når der er den store forårsmesse i Brønderslev Hallerne, kommer bilen nemlig forbi, og alle har mulighed for at komme helt tæt på bilen.

- Vi fik pludselig mulighed for at vise bilen frem for alle her i Brønderslev, siger Henning Jensen, der er formand for Brønderslev Antennelaug. Takket være for gode samarbejdspartnere hos YouSee og TV2, fik vi tilbudt at får bilen til messen. Der blev så lige en mindre logistisk opgave, men takket være hurtig reaktion fra Lions Club, der står som arrangør af messen, så ser alt ud til at ville lykkes.

Det er nemlig et krav, at bilen kommer til at holde indendørs, så der skulle lige sættes nogle ting i gang, for at få den kabale til at gå op.

- Vi er meget glade for at kunne tilføre messen en ekstra underholdningsværdi, da vi tror at rigtig mange gerne vil opleve bilen, slutter Henning Jensen. Brønderslev Antennelaug har igennem mange år været en fast udstiller på messen, og har blandt andet også før bidraget med underholdning. Sidste gang var der besøg af Svampe Bob, der underholdt børnene.

Bilen holder på Brønderslev Antennelaugs stand, men den holder der kun lørdag fra klokken 10 til klokken 15. Derefter skal bilen videre på opgave for TV2

- Vi får også besøg lørdag på vores stand af Ditte. Ditte er den berømte veninde til Linse Kesler, kendt fra tv-serien om "Familien fra Bryggen".

Ditte vil være på antennelaugets stand samtidig med TV2 Vejrbilen, og der bliver mulighed for at få autografer og selfies.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.